Ring deurbel aanbieding | Korting op een Ring Videodeurbel

Ben je op zoek naar een Ring video deurbel en wil je profiteren van een aanbieding of korting? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Op deze website vind je het complete overzicht van alle Ring video deurbel aanbiedingen bij onder andere Coolblue, BCC en Amazon.

De beste Ring videodeurbel aanbieding voor jou

Er zijn inmiddels veel winkels die video deurbellen, waaronder die van Ring, Nest en Eufy by Anker, verkopen. Dat maakt het alleen maar makkelijker om de aanbieding te vinden waar jij naar op zoek bent!

Bekijk hieronder onze partners en vind elke de beste Ring videodeurbel aanbieding voor jou.

[table id=1 /]

Ps: Bekijk hier alvast de bekende Ring deurbel Black Friday deals

[toc]

Veilig wonen met een videodeurbel van Ring

Veilig wonen en weten wat er rond je huis gebeurt wanneer je niet thuis bent. Dat is iets wat we allemaal graag willen en waar Ring een oplossing voor heeft bedacht. Met een video deurbel weet je altijd wie er voor je deur staat en wat er gebeurt. Is het je vervelende tante? Lekker laten staan dan. Maar is het de pakketbezorger? Dan kun je hem vriendelijk doorgeven het pakket ergens achter te laten wanneer je niet thuis bent. (Ja, dat kan ook vanaf het toilet).

In het kort de voordelen van een Ring video deurbel:

  • Je kunt de deurbel met andere smart home apparaten verbinden. Zo kun je bijvoorbeeld automatisch het licht aan laten gaan wanneer je thuiskomt.
  • Alweer een briefje van de pakketbezorger dat je niet thuis was? De Ring deurbel geeft je bewijs dat de pakketbezorger niet eens de moeite heeft genomen om aan te bellen.
  • Eenvoudig uit te breiden met andere camera’s om zo je huis te beveiligen.
  • Gemakkelijk te installeren, dus ook geschikt wanneer je in een huurwoning woont.

Wat kost een Ring deurbel?

De prijs van een Ring Videodeurbel begint bij 99 euro. Hiervoor koop je de 2e generatie deurbel, een basisuitvoering dus. Voor een meer moderne uitvoering, de Ring Videodeurbel 3 dan ben je minimaal 199 euro kwijt.

Niet zo vreemd dat veel mensen zoeken naar een Ring deurbel aanbieding. Hieronder vind je alle Ring aanbiedingen per type deurbel. Vind je het met korting nog te duur? Bekijk dan hier de goedkoopste videodeurbel.

Alle Ring video deurbel aanbiedingen op een rij:

Waar het allemaal begon met één slimme deurbel is er inmiddels een hele familie van Ring video deurbellen. Hieronder vind je een compleet overzicht van alle verschillende deurbellen en de bijpassende aanbiedingen.

Ring Video Doorbell 2 aanbieding
Ring Video Doorbell 3 aanbieding
Ring Video Doorbell 3 Plus aanbieding
Ring Video Doorbell 4 aanbieding
Ring Video Doorbell Pro aanbieding
Ring Video Doorbell Pro 2 aanbieding
Ring Video Doorbell Elite aanbieding
Ring Door View Cam aanbieding
Ring Video Doorbell Wired aanbieding

Ring Video deurbel 2e generatie

De Ring Video deurbel 2e generatie is de meest eenvoudige en goedkope oplossing om een Ring deurbel in huis te halen. Het is de verbeterde versie van de originele Ring video deurbel. Door de ingebouwde hd camera zie je altijd haarscherp op je telefoon wie er voor de deur staat. Met een prijs van 99 euro is het de perfecte deurbel om voordelig jouw smart home te beveiligen.

Ring Video deurbel 3

Met de Ring video deurbel 3 haal je de perfecte start voor een veilig smart home in huis. Het apparaat is niet alleen voorzien van een hd camera, maar ook van de nieuwste wifi standaarden. Hiermee is de verbinding met je video deurbel sterker en kun je dus met een gerust hart de deur uit. Wetende dat je Ring de voordeur in de gaten houdt. Met verbeterde bewegingsdetectie, die alleen reageert op beweging vlak bij de voordeur, gaat de batterij ook nog eens langer mee.

Ring Video deurbel 3 Plus

Word je van de Ring deurbel 3 al enthousiast maar wil je nog iets meer veiligheid? Overweeg dan de keuze voor de Ring video deurbel 3 Plus. Deze deurbel heeft dezelfde eigenschappen als de gewone uitvoering. Maar maakt het ook mogelijk om pre-roll video’s te maken. Hierdoor weet je niet alleen wanneer er iets bij je voordeur gebeurt, maar kun je ook zien wat er aan vooraf is gegaan. Over de batterijduur hoef je jezelf geen zorgen te maken. Door de pre-roll video’s zwart-wit en in lage resolutie op te nemen gaat je batterij nog net zo lang mee.

Ring Video deurbel Pro

In een drukke straat kan zelfs de verbeterde bewegingsdetectie van de Ring 3 niet genoeg zijn. Maak daarom kennis met de Ring video deurbel Pro. Met deze uitvoering kun je eenvoudig zelf de bewegingsdetectie aanpassen. Zo krijg je alleen nog meldingen wanneer het nodig is. Met de meegeleverde Ring Chime hoor je voortaan zelfs de deurbel op zolder als je geen telefoon hebt meegenomen. Als dat niet Pro is!

Ring Video deurbel Elite

Met de Ring Video Deurbel Elite haal je de meest geavanceerde Ring deurbel in huis. Deze uitvoering is voorzien van het beste wat je van een slimme deurbel mag verwachten. En dat allemaal in een compact design dat verzonken is in de muur. In de doos vind je vier verschillende frontjes, dus je kunt de Elite zelf eenvoudig personaliseren. Door gebruik te maken van power over ethernet hoef je ook nooit meer bang te zijn voor een lege batterij.

Ring Door View Cam

Woon je in een appartement dan heb je aan een gewone deurbel vaak niet zoveel. Gelukkig heeft Ring hier een oplossing voor bedacht met de Ring Door View Cam. Deze kleine camera vervangt de deurspion in je voordeur. Door de mogelijkheid om het apparaatje zonder schroeven te bevestigen kun je het prima in een huurwoning gebruiken. Met klopdetectie weet je altijd wie er voor de deur staat en wat er bij je voordeur gebeurt. De Door View Cam heeft een prijs van 129 euro, maar is met een actie of korting ook goedkoper te bestellen.