beste video deurbel voor Apple Homekit

Beste video deurbel voor Apple Homekit

Als je een iPhone hebt, of meer Apple devices, dan heb je een uitstekende smart home app op je telefoon met de Homekit app. De manier om al je smart home apparaten te bedienen via Siri.

Helaas is het aanbod aan Homekit apparaten beperkt en werken ook de slimme deurbellen van Ring, Eufy, en Nest niet samen met Apple Homekit. Uiteraard kun je deze deurbellen wel bedienen met de eigen app, maar als je dit niet wil zit er niks anders op dan te kiezen voor de beste video deurbel voor Apple Homekit.

Hieronder vind je welke slimme deurbellen werken met Homekit en wat de beste Homekit deurbel is om in huis te halen.

Welke video deurbel merken ondersteunen Apple Homekit?

Op dit moment zijn er twee merken video deurbellen met ondersteuning voor Apple Homekit, dat zijn Logitech en Netatmo.

Helaas is het aanbod hiermee ook beperkt tot twee slimme deurbellen en kun je alleen de Netatmo Smart Video Doorbell in Nederland bestellen.

Netatmo Smart Video Doorbell

Logitech Circle View Doorbell

Werkt een Ring Video Deurbel met Homekit?

Je Ring Video Doorbell gebruiken met iPhone en iPad

Dat je jouw Ring Video Doorbell niet kunt koppelen met Homekit betekent niet dat deze niet werkt met iPhone en iPad. De Ring app is beschikbaar voor alle iOS devices dus je kunt binnen het ecosysteem van Ring altijd je deurbel bedienen.

Als je een Mac hebt dan kun je de app van Ring ook gebruiken op je Mac. Hoewel je dus vastzit aan het ecosysteem van Ring en je het nog niet kunt koppelen aan andere Homekit devices is het heel goed mogelijk om je slimme deurbel te bedienen via Apple apparaten.

Waar koop je een Homekit video deurbel?