Ring deurbel logo

Ring
Ring Video Doorbell aanbiedingen

Ring deurbel logoDe Ring Video Doorbell is de originele video deurbel met smart home verbindingen. De eerste uitvoering was op dat moment de meest gebruiksvriendelijke video deurbel.

Tot dan toe moest je het doen met een compleet intercomsysteem. De Ring deurbel loste dit op. Na het succes van de eerste versie kwam er niet alleen een 2e generatie, maar een complete lijn van Ring deurbellen.

Met een prijs van 99 euro tot 279 euro zijn de Ring deurbellen flink aan de prijs. Daarom is het ook een populair product om in de aanbieding te kopen. Met de vele Ring Video deurbel aanbiedingen hoef je ook nooit de volle prijs te betalen.
Klik hier voor alle Ring video deurbel aanbiedingen

Nest Hello aanbiedingen

Nest Hello logoNa het succes van de Ring deurbellen kon Google niet achterblijven. In de smart home oplossingen van Nest was een deurbel nog het ontbrekende stuk.

Om dat gat op te vullen kwam Google met de Nest Hello slimme deurbel. Eenvoudig te koppelen aan andere Nest producten en te gebruiken met Google Home.

De Nest Hello deurbel werkt via wifi en je kunt de beelden opslaan in de cloud van Google. Deze deurbel heeft een prijs van 249 euro, maar met een Nest Hello aanbieding krijg je al snel 50 euro korting.
Klik hier voor alle Nest Hello aanbiedingen

Eufy deurbel aanbiedingen

Eufy aanbiedingDe Eufy video deurbel verschilt van de bovenstaande twee door het ontbreken van cloud opslag. De beelden van deze deurbel kun je lokaal opslaan. Daardoor heb je geen maandelijkse kosten.

Het is niet zonder reden dat de Eufy deurbel het beste Ring deurbel alternatief is. Naast Amazon Alexa werkt de Eufy ook met Google Assistant.

Naast het ontbreken van de maandelijkse kosten is de Eufy video deurbel met 199 euro ook de goedkoopste. Door gebruik te maken van een Eufy deurbel aanbieding kun je nog altijd tot 30% besparen.
Klik hier voor alle Eufy aanbiedingen

Netatmo deurbel aanbiedingen

Netatmo Deurbel Door gebruik te maken van een Netatmo deurbel aanbieding kun je nog altijd tot 50% besparen.
Klik hier voor alle Netatmo aanbiedingen