Eufy deurbellen

Als je begint over een video deurbel, of een deurbel met camera, dan komt de naam Ring waarschijnlijk al snel bij je op. Maar! Het smart-home merk Eufy groeit hard in populariteit en je ziet steeds meer Eufy deurbellen in de Nederlandse straten.

Dat is niet zo vreemd want de deurbellen zijn goedkoper, en belangrijker ze werken zonder abonnement. Als je de opnames op wil slaan dan heb je hiervoor een Eufy homebase nodig met lokale opslag, alle beelden blijven dus bij jou thuis en je hebt geen maandelijkse kosten.

Sinds kort heeft Eufy zelfs de eerste video deurbel met 2 camera’s. Hoe dit zit, wat je kunt verwachten van een Eufy deurbel en meer vind je hieronder!

Welke Eufy deurbellen zijn er?

Het begon ooit met de Eufy Video Doorbell, als antwoord op de toen mateloos populaire deurbellen van Ring. Maar inmiddels is het assortiment uitgebreid en kun je kiezen uit 3 verschillende deurbellen, waaronder de eerste slimme deurbel met 2 camera’s!

Het complete assortiment van Eufy deurbellen is:

Eufy Video Doorbell

De originele Eufy Video Deurbel het alternatief Ring en de keuze voor iedereen die op zoek is naar een video deurbel zonder abonnement. Met de 2K videoresolutie mis je nooit meer iets en heb je alles bij de voordeur haarscherp in beeld.

Let er wel op dat je deze deurbel alleen met een Homebase kunt gebruiken, om de opnames op te slaan. Wel kun je zelf kiezen of je jouw Eufy Video Doorbell op batterij wil gebruiken, of bedraad wil aansluiten.

Eufy Doorbell Slim

Wil je een eenvoudige video deurbel, die werkt op batterij en vooral ook een leuke prijs heeft? Zeg dan hallo tegen de Eufy Video Doorbell Slim!

Het is de goedkoopste Eufy deurbel die je kunt kopen en heeft alle functies die je van een slimme deurbel mag verwachten. De opnames van de 1080p camera sla je lokaal op met de meegeleverde geheugenkaart of de Eufy Homebase.

Je gebruikt deze deurbel draadloos, dus aansluiten is eenvoudig.

Eufy Doorbell Duo

Met de Eufy Doorbell Duo mis je niets meer bij de voordeur. Door de 2e camera aan de onderkant van de deurbel zie je voortaan ook wat er lager bij de grond gebeurt, zoals een pakketje.

Ook deze Eufy video deurbel gebruik je zonder abonnement, door je opnames op te slaan op je Homebase. Ook kun je de deurbel zowel draadloos als bedraad aansluiten.

Met de Eufy Doorbell Duo haal je de beste en meest uitgebreide Eufy deurbel in huis en weet je zeker dat je nooit meer iets mist.

Waar koop je een Eufy deurbel?

Ben je enthousiast geworden over de slimme deurbellen van Eufy? Dan kun je bij de onderstaande winkels terecht om jouw Eufy deurbel te bestellen:

Met welke Smart Home platformen werkt jouw Eufy deurbel?

Op dit moment werken de slimme deurbellen van Eufy alleen nog met Google Home en Amazon Alexa. Je kunt je deurbel dus niet alleen koppelen aan je smartphone, maar ook aan slimme speakers van deze twee merken. Door deze koppeling kun je bijvoorbeeld de beelden van je deurbel streamen naar je Nest Hub.

Is jouw Smart Home gebaseerd op Apple Homekit? Dan heb je op dit moment pech een Eufy deurbel werkt nog niet samen met Homekit. Met de komst van de nieuwe smart home standaard Matter is het mogelijk dat dit in de toekomst gaat veranderen, maar voor nu kun je beter kijken bij de beste video deurbel voor Apple Homekit. Er is uiteraard wel een Eufy app voor iOS, dus je kunt de deurbel wel gebruiken met je iPhone.

In de video hieronder kun je zien hoe je jouw Eufy deurbel koppelt aan Google Home:

Eufy, de video deurbel zonder abonnement

Als je op zoek bent naar de beste video deurbel zonder abonnement dan kun je niet om de deurbellen van Eufy heen. In tegenstelling tot de deurbellen van Ring en Nest, die allemaal afhankelijk zijn van cloud opslag, sla je de opnames van je Eufy deurbel lokaal op. Afhankelijk van het type deurbel dat je gekozen hebt gebeurt dit op de geheugenkaart of op je Eufy homebase.

Op termijn bespaart dit je niet alleen geld, maar het is ook een privacy vriendelijke oplossing. Helaas staan Amazon en Google, de bedrijven achter Ring en Nest, niet bekend om de goede manier waarop ze met jouw persoonsgegevens omgaan.

Heb je een Eufy homebase nodig?

Ja om je Eufy video deurbel te laten werken heb je een homebase nodig. Alleen de Eufy Doorbell Slim werkt zonder gebruik van de Eufy homebase, in deze deurbel plaats je een geheugenkaart voor opslag.

De Eufy Video Doorbell en de Eufy Doorbell Duo gebruiken de homebase om verbinding te maken met je wifi-netwerk en om de opnames van de camera op te slaan. Als je jouw smart-home security uitbreidt met bijvoorbeeld camera’s of sensoren dan verbind je ook deze met je Eufy homebase.

De interne opslag van je Eufy Homebase zorgt ervoor dat je geen abonnement nodig hebt om de beelden van je deurbel op te kunnen slaan, na de aanschaf heb je dus geen verplichte maandelijkse kosten. Ook werkt de homebase als gong, waardoor je de deurbel in huis kunt horen, ook als je deurbel draadloos is aangesloten.

Altijd korting met een Eufy deurbel aanbieding

Als goede Nederlander ben je altijd op zoek naar de beste deal! Ons ben zuinig tenslotte, daarom hebben we alle Eufy deurbel aanbiedingen voor je op een rij gezet. Ongeacht welk type deurbel je zoekt, je kunt altijd tot wel 30% besparen op je nieuwe deurbel.

Bekijk alle Eufy deurbel aanbiedingen hier

Afhankelijk van wanneer je dit leest kun je ook wachten op een Eufy deurbel Black Friday aanbieding, tijdens deze periode eind november krijg je vaak nog meer korting op je nieuwe deurbel of bespaar je dubbel met een combinatiedeal!

De voordelen van Eufy deurbellen

Dat de deurbellen van Eufy snel populair geworden zijn is niet zo vreemd. Eufy heeft een aantal voordelen die het merk duidelijk onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn Eufy video deurbellen goedkoper dan die van andere grote smart home merken. Ondanks dat kun je ze nog steeds koppelen aan Google Home en Amazon Alexa. Ook zijn het de enige video deurbellen zonder abonnement je kunt dus de volledige functionaliteit gebruiken zonder maandelijkse kosten.

Als je veel waarde hecht aan privacy dan is het nog een extra voordeel dat alle beelden van je Eufy deurbel lokaal opgeslagen worden. Je hebt alle opnames dus volledig in eigen beheer.

Hoe sluit je een Eufy deurbel aan?

Bij Eufy kun je kiezen uit aansluiting via batterij of op vaste bedrading. Gemiddeld gaat de accu van je Eufy deurbel zo’n 6 maanden mee en als deze leegraakt dan gaat opladen eenvoudig via de meegeleverde kabel. Dit betekent wel dat je tijdens het opladen tijdelijk geen deurbel bij je voordeur hebt hangen.

De kans is groot dat je nu al een bedrade deurbel hebt hangen, dus afhankelijk van het voltage kun je jouw nieuwe slimme deurbel direct aansluiten op de bestaande bedrading. Hiervoor heb je wel een Eufy Video Doorbell of een Eufy Video Doorbell Duo nodig. De Eufy Video Doorbell slim werkt alleen op batterij.

Is het huidige voltage niet hoog genoeg en wil je jouw nieuwe deurbel toch bedraad aansluiten? Dan kun je dit probleem eenvoudig verhelpen met een beltrafo. Hiermee plaats je alsnog je nieuwe deurbel eenvoudig en snel bij de voordeur.

Breid je smart-home beveiliging uit met Eufy deurbel accessoires

Als je jouw Eufy deurbel gebruikt zonder Homebase en je wil toch je vertrouwde “ding-dong” terug dan kun je met een Eufy Chime zorgen dat je jouw deurbel in huis alsnog kunt horen. Dit werkt ook als je op een andere etage in huis de deurbel wil kunnen horen.

Wil je meer smart home security? Dan kun je jouw huis nog beter beveiligen, en in de gaten houden, met een set Eufycams.