De beste goedkope video deurbel

De beste goedkope video deurbel van 2021

Wanneer je werkt aan een smart home kan het nogal kostbaar zijn daarom is het begrijpelijk dat je op zoek bent naar een goedkope video deurbel. In je dit artikel vind je de beste goedkope video deurbel van 2021. Zo hoef jij niet verder te zoeken en weet je zeker dat je een goed apparaat in huis haalt voor de beste prijs.
[toc]

De goedkoopste video deurbel: Ring Video Doorbell 2

ring video deurbel 2De Ring video deurbel 2 is op dit moment de beste goedkope deurbel met camera die je kunt krijgen. De deurbel is voorzien van een goed werkende app en het volledige Ring deurbel platform. Je kunt de deurbel koppelen het online platform van Ring en hiermee opnames opslaan, terugkijken en delen.

De deurbel werkt samen mert de grote smart home platformen zoals Apple HomeKit, Google Home en Amazon Alexa. Ook de app is bruikbaar op zowel iOS als Android devices.

De Ring Video Doorbell 2 koop je al vanaf 69 euro en is daarmee de goedkoopste deurbel met camera van Ring.

Voordelen:

  • Lage prijs
  • Werkt samen met alle smart home oplossingen
  • Is te gebruiken met aanvullende Ring apparaten

Nadelen:

  • De camera is van minder goede kwaliteit
  • Voor iets meer geld heb je een nieuwere uitvoering.

Waar koop je een goedkope deurbel met camera?

Een goedkope deurbel met camera koop je bij de meeste winkels die smart home producten verkopen. Een goedkope slimme deurbel vind je onder andere in het assortiment van Coolblue, BCC, MediaMarkt en Amazon.

Door gebruik te maken van een Ring deurbel aanbieding wordt jouw goedkope video deurbel nog voordeliger!

Hoe vind je de goedkoopste video deurbel?

Bij de zoektocht naar een goedkope video deurbel is de prijs natuurlijk erg belangrijk. Toch zijn er een aantal andere factoren die ook goed zijn om mee te nemen in de overweging.

De kwaliteit van de camera is naast prijs de belangrijkste factor. Hoe beter de camera is, hoe duidelijker de opnames zijn. Een goedkope deurbel met camera heeft vaker een lagere resolutie en dus minder goed beeld.

Ook de plaatsing is handig. Voor een appartement is een standaard slimme deurbel niet zo handig, maar een Ring door view cam kan hier wel de oplossing voor bieden. Ook al is dit niet de goedkoopste oplossing.

De locatie van je voordeur is een andere factor om mee te nemen in je overweging. Duurdere uitvoeringen zijn meer geavanceerd in het afschermen van een drukke straat, of de buren. Functies die een goedkope slimme deurbel niet heeft.