Ring Deurbel Prime Day aanbieding

Ring Deurbel Prime Day aanbiedingen 2021

Amazon Prime Day is vergelijkbaar met Black Friday, maar dan in juli en alleen bij Amazon. Op Prime Day krijg je flinke kortingen op het assortiment van Amazon, waaronder ook op het aanbod Ring video deurbellen. Met een Ring Deurbel Prime Day aanbieding kun je tot wel 100 euro besparen op jouw nieuwe videodeurbel.
Profiteer van Amazon Prime Day korting
[toc]

Alle Ring Deurbel Amazon Prime Day deals op een rij

Product Actuele prijs Prime Day prijs Webwinkel
Ring Video Deurbel 2 €99,- €69 Amazon
Ring Video Deurbel 3 €199,- €139 Amazon
Ring Video Deurbel 3 Plus €249,- €159 Amazon
Ring Video Deurbel Pro €279,- €209 Amazon
Ring Door View Cam €129,- €89 Amazon

Wanneer is Amazon Prime Day 2021?

De datum van Amazon Prime Day 2021 is nog niet bekend, maar meestal vindt het event plaats in de eerste twee weken van juli.

Amazon Prime Day 2020 was hierop een uitzondering. Onder invloed van de pandemie is Prime Day 2020 uitgesteld tot oktober.

Zodra de datum voor 2021 bekend is lees je dat hier.

Hoe kun je profiteren van de Amazon Prime Day aanbiedingen?

Om gebruik te maken van alle aanbiedingen en kortingen op Amazon Prime Day moet je lid worden van Amazon Prime. Dit is het vaste klanten programma van Amazon. Hierbij krijg je toegang tot gratis bezorging binnen 1 dag, Prime video en onbeperkte cloud opslag voor foto’s.

Naast deze voordelen die je het hele jaar krijgt ontvang je dus ook flinke kortingen op Amazon Prime Day. Gelukkig hoef je hiervoor niet het hele jaar lid te zijn, je kunt op Prime Day zelf lid worden en profiteren van de aanbiedingen.

Wat kost Amazon Prime

De eerste 30 dagen van Amazon Prime zijn gratis, daarna betaal je 2,99 per maand. Wanneer je veel koopt bij Amazon is het voordelig om te profiteren van extra aanbiedingen en snelle bezorging.

Koop je niet zo vaak bij Amazon, maar wil je wel de Prime Day korting op een Ring video deurbel? Dan kun je gebruik maken van de gratis proefperiode.
Ontvang 30 dagen gratis Amazon Prime