Ring video deurbel Black Friday aanbiedingen 2022

Yes Black Friday komt er weer aan! Het moment om de deal van je leven te vinden en eindelijk die Ring Video Deurbel in huis te halen! (Kun je daarna op verjaardagen opscheppen over hoe goed je onderhandeld hebt 😉)

Op deze pagina vind je alle geheimen voor de beste Ring Video Deurbel Black Friday deals van Coolblue, MediaMarkt, en Amazon.

In 2021 waren er kortingen tot 60% Dus Ring Black Friday 2023 belooft weer spectaculair te worden!

Bekijk direct alle Black Friday & Cyber Monday aanbiedingen bij jouw favoriete webwinkel:

Coolblue
MediaMarkt
Amazon
Tink

De populairste Ring Black Friday deals 2022:

Tijdens Black Friday en Cyber Monday krijg je korting op vrijwel alle producten van Ring. Maar door vernieuwingen zijn niet alle aanbiedingen even interessant, de oudere modellen kun je vaak beter overslaan.

Daarom vind je hier de 3 meest populaire Ring deurbellen om te kopen met Black Friday en Cyber Monday korting.

Ring Video Deurbel 4 Black Friday deal

De Ring Video Doorbell 4 is de nieuwe standaard deurbel met camera van Ring. Het is de opvolger van de 1e en 2e generatie en van de Ring video deurbel 3 (Plus). Voor de meeste woningen is deze deurbel de beste keuze uit het assortiment van Ring.

De deurbel biedt een perfecte match tussen functies, kwaliteit en prijs. Waar de Ring Video Doorbell Pro 2 wel meer functies heeft, maar ook een veel hogere prijs.

De Ring Video Doorbell 4 is van zichzelf ook niet goedkoop. Maar met een Ring Black Friday korting bespaar je al snel 50 euro of meer op deze populaire deurbel.

Lees hier meer over de Ring Video Doorbell 4, of bekijk hier de top 3 beste video deurbellen.

Waar vind je een Ring Video Deurbel 4 Black Friday aanbieding:
Black Friday korting op deze Ring deurbel vind je onder andere bij de onderstaande webwinkels. Wacht niet te lang met beslissen, want aanbiedingen zijn vaak maar tijdelijk en op=op.

Coolblue (Hoogste korting!)
MediaMarkt
BCC
Amazon

Ring Video Deurbel Pro 2 Black Friday deal

Wil je de beste video deurbel, maar ook de hoogste korting? Profiteer dan van een Ring Video Doorbell Pro 2 Black Friday deal. Deze deurbel heeft de meeste functies, de beste instellingen en de beste camera. Maar normaal ook de hoogste prijs.

Gelukkig kun je op Black Friday en Cyber Monday meer dan 100 euro korting krijgen op je Video Doorbell Pro 2. Dat geld kun je voor iets leuks gebruiken, of breid je smart home uit met een Ring Cam of Ring Chime. Zo ben je extra veilig en hoor je de deurbel ook in huis!

Heb je jouw Ring Video Doorbell Pro 2 aanbieding gevonden? Wacht dan niet te lang! Het is de beste video deurbel van dit moment, lees hier waarom. De aanbiedingen voor deze deurbel zijn dus erg populair!

Waar vind je een Ring Video Deurbel Pro 2 Black Friday aanbieding:
Black Friday korting op deze Ring deurbel vind je onder andere bij de onderstaande webwinkels. Wacht niet te lang met beslissen, want aanbiedingen zijn vaak maar tijdelijk en op=op.

Coolblue (Hoogste korting!)
MediaMarkt
BCC
Amazon
Tink

Ring Video Doorbell Wired

Dit is al de goedkoopste Ring deurbel, maar met de Black Friday aanbieding van dit jaar krijg je nog eens extra korting! Zo haal je voor minder dan 50 euro een slimme deurbel van Ring in huis.

De Ring Video Doorbell Wired is het basismodel van Ring. Je sluit hem aan op de bestaande bedrading en de deurbel heeft een full-HD camera. Het is de Ring deurbel die altijd al de beste deal is, maar met een Ring Video Doorbell Wired aanbieding bespaar je nog veel meer!

Wil je meer weten? Lees hier alles over de Ring Video Doorbell Wired

Waar vind je een Ring Video Doorbell Wired Black Friday aanbieding:
Black Friday korting op deze Ring deurbel vind je onder andere bij de onderstaande webwinkels. Wacht niet te lang met beslissen, want aanbiedingen zijn vaak maar tijdelijk en op=op.

Coolblue (Hoogste korting!)
MediaMarkt
BCC
Amazon
Tink

Alle Ring video deurbel Black Friday 2022 deals

Om het makkelijk te maken hebben we hieronder alle Ring video deurbel Black Friday en Cyber Monday deals van 2022 op een rij gezet. Van elk type Ring deurbel vind je de huidige en Black Friday prijs bij Coolblue, BCC, Amazon,  MediaMarkt en Tink. (Dit zijn onze partners)

Alle Ring Black Friday 2022 deals bij Coolblue:

Product Actuele prijs Black Friday prijs Webwinkel
Ring Video Deurbel 2 €99,- €69,99 Coolblue
Ring Video Deurbel 3 €179,- €119 Coolblue
Ring Video Deurbel 3 Plus Coolblue
Ring Video Deurbel 4 €199,- €199 Coolblue
Ring Video Deurbel Pro Coolblue
Ring Video Deurbel Pro 2 €249,- €169,99 Coolblue
Ring Video Doorbell Wired €61,99 € 61,99 Coolblue
Ring Door View Cam Coolblue

Alle Ring Black Friday 2022 deals bij Amazon:

Product Actuele prijs Black Friday prijs Webwinkel
Ring Video Deurbel 2 €99,- €69,99 Amazon
Ring Video Deurbel 3 €179,- €119,99 Amazon
Ring Video Deurbel 3 Plus Amazon
Ring Video Deurbel 4 €199,- €199 Amazon
Ring Video Deurbel Pro €179,- €179 Amazon
Ring Video Deurbel Pro 2 €249,- €169,99 Amazon
Ring Video Doorbell Wired €59,- € 39 Amazon
Ring Door View Cam Amazon

 

Alle Ring Black Friday 2022 deals bij MediaMarkt:

Product Actuele prijs Black Friday prijs Webwinkel
Ring Video Deurbel 2 €100,- €69,99 MediaMarkt
Ring Video Deurbel 3 €179,99 €119,99 MediaMarkt
Ring Video Deurbel 4 €199,- €199,- MediaMarkt
Ring Video Deurbel Pro €181,99 €181,99 MediaMarkt
Ring Video Deurbel Pro 2 €249,99 €169,99 MediaMarkt
Ring Video Doorbell Wired €59,99 € 39,99 MediaMarkt
Ring Door View Cam MediaMarkt

Hoeveel korting krijg je met de Ring deurbel Black Friday sale?

In de bovenstaande tabellen vind je alle actuele Black Friday prijzen voor de verschillende deurbellen. Hier kun je zien dat je tot wel 110 euro korting kunt krijgen op jouw nieuwe Ring Video Deurbel.

Wil je nog meer geld besparen? Onder andere Coolblue heeft combinatie deals, hiermee koop je een Ring deurbel met Ring Chime, of Ring Cam. Deze deals zijn altijd al voordelig, maar tijdens Black Friday bespaar je dubbel!

5 tips om jouw Ring Doorbell te kopen tijdens Black Friday

 1. Zoek van te voren uit welke Ring je in huis wil halen. Zo kun je direct toeslaan wanneer de deals beschikbaar worden.
 2. Black Friday duurt in Nederland het hele weekend, of zelfs een hele week. Neem dus de tijd om de beste deal uit te zoeken.
 3. Heb je een deal gevonden? Bekijk dan de retourvoorwaarden. Zo kun je de bestelling gratis retourneren als je later een betere aanbieding vindt.
 4. Ga je naar de winkel? Bekijk dan eerst of jouw deurbel op voorraad is en waar deze ligt. Zo voorkom je teleurstellingen en stress.
 5. Veel winkels hebben in de dagen rondom Black Friday andere openingstijden. Bekijk deze openingstijden zodat je niet te laat komt voor jouw favoriete aanbieding.
Ring Video Doorbell Pro Black Friday Korting
Ring Video Doorbell Pro Black Friday Korting

Ring Video Doorbell 2 Black Friday korting

De Ring Video Doorbell 2 is op dit moment de meest voordelige slimme deurbel van Ring met een prijs van 99 euro. Nu is dit voor een deurbel natuurlijk nog steeds een hoop geld. Profiteer daarom tijdens Black Friday van nog meer korting op deze Ring video deurbel. In de tabellen hierboven vind je de prijs van deze deurbel bij de verschillende webwinkels.

Ring Video Doorbell Pre- Black Friday korting

In de Verenigde Staten is de traditie dat Black Friday alleen die vrijdag is, met de maandag erna op Cyber Monday de webwinkels. In Nederland is dit niet zo vastgelegd en daarom kun je bij veel webwinkels profiteren van Pre- Black Friday korting. Zo begon Coolblue in 202o en 2021 bijvoorbeeld al een week eerder met het aanbieden van de kortingen en acties.

Ook voor de Ring Video Doorbell zijn er verschillende pre- black friday kortingen. Houdt dus je favoriete webwinkel in de gaten om zo geen korting te missen.

De hoogste korting op Ring deurbellen op Black Friday

Op het moment van schrijven is nog niet bekend wat de precieze Black Friday aanbiedingen voor Ring video deurbellen gaan zijn. De verwachting is dat de gemiddelde korting rond de 30% gaat liggen. Een flinke besparing dus, gebaseerd op de acties van Black Friday 2020.

Ring Cam Black Friday aanbiedingen

Naast de slimme deurbellen van Ring is er ook nog een groot assortiment accessoires. Zo verkoopt het merk onder andere camera’s en speakers om aan de deurbel te koppelen. Ook op deze accessoires krijg je korting tijdens Black Friday. Tijdens Black Friday 2022 profiteer je van korting op:

 • Ring Indoor Cam
 • Ring Stick Up Cam
 • Ring Spotlight Cam
 • Ring Floodlight Cam
 • Ring Chime 2
 • Ring Chime 2 Pro

Bekijk alle Ring Cam Black Friday aanbiedingen

Alle Black Friday deals voor slimme deurbellen met camera

Naast de slimme deurbellen van Ring zijn er natuurlijk ook alternatieven te koop. Zo is er bijvoorbeeld de Nest Hello van Google of de Eufy by Anker slimme deurbel. Tijdens Black Friday en Cyber Monday krijg je ook op deze en andere slimme deurbellen flinke kortingen tot wel €100. Dus zelfs wanneer je liever geen Ring deurbel neemt, maar een ander merk, kun je flink besparen. Bekijk alle slimme deurbellen met Black Friday korting bij:
Coolblue
BCC
Amazon,
MediaMarkt

Bekijk alle Nest Deurbel Black Friday deals
Bekijk alle Eufy deurbel Black Friday deals

2 gedachten over “Ring video deurbel Black Friday aanbiedingen 2022”

 1. Pingback: Ring Deurbel privacy hoe zit het in 2021? (TIP!)

 2. Pingback: Meer dan 640.000 video deurbellen in Nederland - Videodeurbelexpert.nl

Geef een reactie